Skip to content

Hej och välkommen hit!

Ergonomi.eu drivs av PlanetPeople AB.

Mitt namn är Per-Olof Hall och jag är grundare och ägare till PlanetPeople. Intresset för hållbarhetsfrågor ledde till att jag år 2008 grundade PlanetPeople med visionen att hjälpa företag att bli socialt hållbara med fokus på arbetsmiljön. Sedan starten har vi hjälpt en mängd företag från de flesta branscher med det mesta på arbetsmiljöområdet. 

Under rådande pandemi har arbetsförutsättningarna ändrats för många och hemarbete har blivit en norm. Dock vittnar många hemarbetare om att de saknar ergonomiskt anpassade bord, stolar och datorarbetsplatser. Många blir stillasittande betydligt längre på hemarbetsplatsen och den naturliga vardagsmotionen uteblir.  

Samtidigt finns det många fördelar för både företaget och den anställda och allt tyder på att hemarbete har fått ett rejält genomslag. 

Efter många års arbete på plats hos kunder och i hemmiljö har vi samlat på oss praktisk erfarenhet av vad som fungerar på den mobila arbetsplatsen och i hemmet. Dessa produkter och lösningar har vi nu sammanställt på ergonomi.eu.

Webbshoppen är öppen för både privatpersoner och företagskunder. Priserna inkluderar moms. Vid företagsköp, vänligen kontakta: 

Sverker Jarn
sverker.jarn@ergonomi.eu
M: +46 70 846 6520

Per-Olof Hall
po.hall@ergonomi.eu
M: +46 70 664 5445

Prova på?

Du kan prova våra produkter gratis under 14 dagar